Om  
Nikolaj Bøgh
Lars Barfoed

Nikolaj Bøgh afløser Barfoed

Den tidligere rådgiver for socialminister Henriette Kjær (K), Nikolaj Bøgh, stiller op til Folketinget ved næste valg. Han stiller op i Lars Barfoeds tidligere kreds, Frederiksberg. 

Sara Ridder

Frederiksberg Konservative Vælgerforening har torsdag aften valgt, hvem der skal overtage Lars Barfoeds plads som kredsens konservative folketingskandidat. Nikolaj Bøgh, der er rådgiver i JKL og medlem af kommunalbestyrelsen, overtager Barfoeds plads.

På sin Facebook-proil skriver Nikolaj Bøgh:

”Meget stolt nyvalgt konservativ folketingskandidat på Frederiksberg. Folketinget mangler i høj grad Frederiksbergs konservative stemme og fokus på de værdier, der er så grundfæstede hos os. Jeg glæder mig til at gå i gang med arbejdet med igen at sikre Frederiksberg-konservatismen en plads på Christiansborg."

Nikolaj Bøgh er i den konservative gruppe på Frederiksberg medlem af kommunens undervisningsudvalg, kultur- og fritidsudvalg, arbejdsmarkeds- og uddannelsesudvalg, by- og miljøudvalg samt børneudvalg. Han er desuden formand for By- og Pendlercykelfonden og er ansat som rådgiver i kommunikationsvirksomheden JKL.

Han har tidligere arbejdet som chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening og som særlig politisk rådgiver for socialminister Henriette Kjær (K).

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nikolaj Bøgh

Rådmand, medlem, Magistraten (K), Frederiksberg Kommune, fhv. særlig rådgiver, socialminister Henriette Kjær (K)
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1996)

Lars Barfoed

Kandidat til Europa-Parlamentet (M), formand for Det Kongelige Teater, Foreningen Norden og Danmarks Underholdningsorkester, selvstændig med Lars Barfoed & Company,, næstformand, By & Havn
cand.jur. (Københavns Uni. 1981), CBS Executive Bestyrelsesuddannelse (2016), Harvard Kennedy School Executive Education (2017)

0:000:00