Overblik: Her er anbefalingerne fra regeringens syv vækstteams

Regeringens syv regionale vækstteams er nu klar med en række anbefalinger til erhvervsministeren. Ministeren har afsat 500 millioner kroner til at implementere anbefalingerne. Se dem her.

Erhvervsminister Simon Kollerup fik mandag overrakt anbefalingerne fra regeringens syv regionale vækstteams. 
Erhvervsminister Simon Kollerup fik mandag overrakt anbefalingerne fra regeringens syv regionale vækstteams. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Mandag har regeringens syv regionale vækstteams afleveret sine anbefalinger til, hvordan der bedst investeres i udviklingen af lokale erhvervsfyrtårne, som skal bidrage til at genrejse dansk erhvervsliv efter coronakrisen. 

Regeringen har sammen med Radikale, SF, Enhedslisten og Alternativet afsat 500 millioner kroner på finansloven fra EU's REACT-midler til at følge op på anbefalingerne fra de syv regionale vækstteams.

"Vi begynder at kunne slippe den akutte krisehåndtering, og vi træder ind i en ny fremtid, hvor vi skal skabe vækst og arbejdspladser. Der skal vi satse på de regionale fyrtårne, der kan skabes både på Fyn, i Hovedstaden og i Nordjylland. Vi har afsat en halv milliard kroner til at få nogle af de her anbefalinger til at blive virkelighed," lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S) ved en kort seance i Erhvervsministeriet.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00