Regeringens energiparker har ikke imponeret kommunerne: ”Da det ramte virkeligheden, blev det en lunken omgang”

Det har sat en presbold på kommunerne, men alt i alt har regeringens energiparker skuffet, mener kommunernes interesseorganisation. KL havde hellere set, at man etablerede større energiøer på land, lyder det.  

Formand for KL's Klima- og Miljøudvalg Birgit S. Hansen (S) ville hellere have haft energiøer på land. Nu er virkeligheden en anden, konstaterer hun. 
Formand for KL's Klima- og Miljøudvalg Birgit S. Hansen (S) ville hellere have haft energiøer på land. Nu er virkeligheden en anden, konstaterer hun. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

De skulle for alvor sætte skub i opsætningen af solceller og vindmøller i det danske landskab, men indtil videre har regeringens energiparker ikke været den succes, som politikerne havde håbet.

Sådan lyder dommen nu fra Kommunernes Landsforening (KL).

Vi må være ærlige over for hinanden og sige, at det ikke har været med til at få opstillingen af vedvarende energi til at rulle.

Birgit S. Hansen (S)
Formand, KL's Klima- og Miljøudvalg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024