Om  
Søren Søndergaard Kjær
Andreas Jegstrup

Sorø politianmelder tidligere kommunaldirektør

Tidligere kommunaldirektør i Sorø Kommune Søren Søndergaard Kjær er blevet politianmeldt i sag om misbrug af kommunens kreditkort.

Karl Emil Frost

Et flertal i Kommunalbestyrelsen i Sorø Kommune har besluttet at politianmelde tidligere kommunaldirektør Søren Søndergaard Kjær for brug af kommunens kreditkort. 

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Et flertal i Kommunalbestyrelsen vurderer, at politiet bør undersøge sagen, da politiet er den rette myndighed til at afklare, om der er foregået noget ulovligt," skriver Sorøs borgmester, Gert Jørgensen (K).

Kommunaldirektøren sagde selv op i starten af august, efter DR kunne afsløre, at kommunaldirektøren tilbage i 2019 foretog private køb på kommunens regning. 

Kommunalbestyrelsen har indsat vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup som konstitueret kommunaldirektør indtil en ny kommunaldirektør er ansat.

Andreas Jegstrup blev ansat som vicekommunaldirektør i Sorø Kommune i april 2021. Tidligere har han været både økonomidirektør og social- og sundhedsdirektør i Ringsted Kommune og før det økonomichef og ældrechef i Københavns Kommune. 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Søndergaard Kjær

Kommunaldirektør, Lemvig Kommune
cand.agro. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1994)

Andreas Jegstrup

fhv. vicekommunaldirektør, Sorø Kommune

0:000:00