Spørgetimen kom til at handle om ghettoudspil og almene boliger

SPØRGETIME: Tirsdagens spørgetime kom til at handle mest om finansieringen af regeringens ghettoudspil, hvor S, DF og SF ville grave i betydningen af færre midler til renoveringer i Landsbyggefonden som følge af regeringens ghettoudspil.

S, DF og SF krævede tirsdag i spørgetimen svar på, hvad regeringens foreslåede finansiering af ghettoudspillet ville få af konsekvenser for landets øvrige lejere og renoveringen af de almene boliger. 
S, DF og SF krævede tirsdag i spørgetimen svar på, hvad regeringens foreslåede finansiering af ghettoudspillet ville få af konsekvenser for landets øvrige lejere og renoveringen af de almene boliger. Foto: Ritzau/ Keld Navntofte
Toke Gade Crone Kristiansen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lagde traditionen tro ud med en kort redegørelse under tirsdagens spørgetime: ”Det går ret godt i Danmark,” sagde Løkke og kunne fortælle, at flere unge søger ind på en erhvervsuddannelse, som nye tal bekræfter.

Samtidig benyttede Løkke indledningen på spørgetimen til at løfte pegefingeren over for USA og Rusland i forhold til mordforsøget med russisk udviklede kemiske våben i Storbritannien og Trumps planlagte told på stål og aluminium, som statsministeren mener, at EU skal finde ”et balanceret modsvar til”.

Begge spørgsmål forventer statsministeren, bliver temaer på fredagens eurotopmøde i EU, hvor der skal diskuteres økonomi og Europas konkurrencekraft.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00