Om  
Thomas Andresen

Tidligere Aabenraa-borgmester får nyt job

Ved kommunalvalget sidste år blev Thomas Andresen væltet som borgmester i Aabenraa. Nu vender han tilbage til byggebranchen i en stilling hos virksomheden Ommen. Men han har dog ikke opgivet drømmen om at generobre borgmesterposten. 

Thomas Andresen, der tidligere var borgmester i Aabenraa Kommune, har fået job hos entreprenørvirksomheden Ommen.<br>
Thomas Andresen, der tidligere var borgmester i Aabenraa Kommune, har fået job hos entreprenørvirksomheden Ommen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Sabine Dybdahl Christoffersen

Ved kommunalvalget sidste år måtte Thomas Andresen (V) aflevere borgmesterkæden efter otte år på posten. Nu har han fået job hos den landsdækkende entreprenørvirksomhed Ommen. Det skriver han på LinkedIn

Selvom Thomas Andresen måtte overdrage borgmesterposten, fortsatte han i byrådet og er blandt andet 2. viceborgmester og medlem af økonomiudvalget. Han har da heller ikke opgivet drømmen om at genvinde borgmesterkæden. 

"Bliver jeg opstillet som Venstres spidskandidat ved det næste kommunalvalg, så går jeg efter at blive borgmester igen. Der er heller ikke aftalt et fast timetal i mit nye job, så derfor har jeg mulighed for at passe mit politiske arbejde samtidig," siger Thomas Andresen til JydskeVestkysten.

I den nye rolle får han ansvaret for salg og projektudvikling. Her kan han trække på hans erfaring fra byggebranchen. Han er uddannet bygningsingeniør og har tidligere været direktør i virksomheden Daugaard Pedersen. 

Thomas Andresen tiltrådte stillingen i midt oktober. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Andresen

Projektudvikling, Ommen, byrådsmedlem (V), Aabenraa Kommune
diplomingeniør (Ingeniørhøjskolen i Horsens 2003)

0:000:00