Tidligere S-spindoktor bliver kommunaldirektør i Hvidovre, mens 'kaptajn af reserven' tager roret i Hjørring

Hele fire kommuner har inden for de seneste dage officielt fået en ny kommunaldirektør på plads og to andre har fået nye direktører. Flere skifter tilbage til tidligere arbejdspladser, mens en forlader sin post for at gå på pension.

Leif Johannes Jensen har en fortid som kaptajn i Forsvaret og har gennem mere end et årti været økonomi- og arbejdsmarkedsdirektør i Hjørring Kommune. Nu bliver han kommunaldirektør samme sted.
Leif Johannes Jensen har en fortid som kaptajn i Forsvaret og har gennem mere end et årti været økonomi- og arbejdsmarkedsdirektør i Hjørring Kommune. Nu bliver han kommunaldirektør samme sted.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Med kort tid til sommerferie har svingdøren på de kommunale direktionsgange haft ekstra fart på den seneste uge.

Både Slagelse, Solrød, Hvidovre og Hjørring har fået en kommunaldirektør på plads. Og i Odense og Mariagerfjord er nye medlemmer af direktionen klar til at møde ind efter ferien.

Altinget kunne i går fortælle om, hvordan Anders Bjældager er vendt tilbage til sin tidligere arbejdsplads i Slagelse Kommune, som ny topdirektør, efter fire år i Kerteminde Kommune.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00