Om  
Carl Holst

Venstre-medlem melder sig ud i protest mod Carl Holst

Efter mere end 40 år som medlem af Venstre har Bjarne Steiner fra Esbjerg Omegnskreds meldt sig ud af Venstre i protest over valget af Carl Holst som folketingskandidat.

Kiki Qvistgaard

Venstre er blevet et medlem fattigere, efter Bjarne Steiner har meldt sig ud af partiet i protest over genopstillingen af Carl Holst (V) som folketingskandidat.

Det skriver TV Syd.

”Carl Holst har mistet folkets tillid. Politiet har frafaldet alle sigtelser mod ham, men jeg har talt med mange, som giver udtryk for, at hans troværdighed er i bund. Derfor forstår jeg ikke, at kredsbestyrelsen vælger at genopstille ham,” udtaler Bjarne Steiner.

Carl Holst, der for en måned siden blev renset i en sag om, at en kommunikationsmedarbejder i Region Syddanmark på ulovlig vis skulle have hjulpet med Carl Holsts valgkamp til Folketinget i 2015, er netop blevet genopstillet som folketingskandidat i Esbjerg Omegnskredsen. Valget af ham var dog ikke uden protester. Hele 12 ud af 37 valgte at stemme blankt for at vise deres modstand. 

Det er blandt andet Bjarne Steiners frygt, at valget af Carl Holst vil få konsekvenser til kommunalvalget i november. Han frygter, at Venstre vil miste borgmesterposten, selvom Holst ikke opstiller til valget. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Carl Holst

Director, Influenter, højskolelærer, bestyrelsesformand, Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning, Play the Game, Center for Grundtvigforskning, bestyrelsesmedlem i DigiRehab
lærer (Haderslev Statsseminarium 1996)

0:000:00