Et år efter ny aftale er der håbefulde miner hos Det Kongelige Teater: “Hvis kurven fortsætter sådan her, ender vi med det bedste billetsalg nogensinde”

Billetsalget går som aldrig før, og mangfoldigheden på Det Kongelige Teater gror. Men der er stadig arbejde forude med at ændre fortællingen om teatret et år efter ny politisk aftale.

I en ny politisk aftale for Det Kongelige Teater er der blandt andet øget fokus på musicals, og man er nu i gang med at øve til den næste store musical, Matilda.
I en ny politisk aftale for Det Kongelige Teater er der blandt andet øget fokus på musicals, og man er nu i gang med at øve til den næste store musical, Matilda.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Marie Møller Munksgaard

Seks børn står klar i hjørnet af det store lokale i Operaen, hvor de skal til at øve scenen igennem.

“5,6,7,8,” tæller koreografen.

Børnene gadedrengehopper ind til midten af scenen, hvor de bryder ud i sang og en gennemøvet dans. De lyse børnestemmer fylder rummet ud, mens koreografen holder nøje øje med dem i de store spejle.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024