Carolina Magdalene Maier
 svarer 
Merete Riisager

Carolina Magdalene Maier (ALT) spørger undervisningsministeren, Merete Riisager, om teknisk bistand til et ændringsforslag, som fjerner grænsen på 20.000 kr. for donationer fra offentlige myndigheder m.v.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 218, Spørgsmål 1
Vil ministeren med henvisning til 1. behandling yde teknisk bistand til udformning af et ændringsforslag, som fjerner grænsen på 20.000 kr. for donationer fra offentlige myndigheder eller fysiske eller juridiske personer fra lande uden for EU og EØS til frie grundskoler, efterskoler, frie fagskoler og private institutioner for gymnasiale uddannelser? Det skal være en betingelse, at der er sikkerhed for, at skolen ved modtagelsen af donationen opfylder kravene (bl.a. i lovforslagets § 2, nr. 1), hvorefter skolerne skal have til formål at forberede eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre og respekt for menneskerettighederne m.m., og der skal etableres den nødvendige kontrol hermed.

Svar fra mandag den 15. april 2019
0:000:00