Jette Ryde Gottlieb
 svarer 
Peter Hummelgaard

Jette Gottlieb (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om at redegøre for, hvem skal beskrive borgerens seneste arbejdsfunktion

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 67, Spørgsmål 2
Vil ministeren redegøre for, hvem skal beskrive borgerens seneste arbejdsfunktion? Er det arbejdsgiver, borger eller sagsbehandler? I tilfælde af, at borgeren finder oplysningerne ufuldstændige eller ukorrekte, hvilke muligheder har borgeren så for at indhente nye oplysninger, og hvilken vægt tillægges disse oplysninger i sagsbehandlingen?

Svar fra tirsdag den 10. december 2019
”Vil ministeren redegøre for, hvem skal beskrive borgerens seneste arbejdsfunktion? Er det arbejdsgiver, borger eller sagsbehandler? I tilfælde af, at borgeren finder oplysningerne ufuldstændige eller ukorrekte, hvilke muligheder har borgeren så for at indhente nye oplysninger, og hvilken vægt tillægges disse oplysninger i sagsbehandlingen?

” Svar:

Det er kommunen, der er ansvarlig for, at borgerens arbejdsfunktioner i seneste job beskrives. Beskrivelse af arbejdsfunktioner i seneste job udarbejdes i samarbejde med borgeren og evt. med indhentelse af oplysninger fra arbejdsgiver. 10. december 2019 J.nr.

2019 - 7025
0:000:00