Torsten Schack Pedersen
 svarer 
Simon Kollerup

Torsten Schack Pedersen (V) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, om ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele om henholdsvis gebyrfinansiering for revisorer og ejendomsmæglere samt resten af lovforslagets elementer

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 110, Spørgsmål 9
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele: en del, der omhandler den foreslåede gebyrfinansiering for revisorer og ejendomsmæglere som udmøntning af aftalen om finansloven 2020, og en anden del, som omhandler resten af lovforslagets elementer? Hvis ministeren ikke vil stille ændringsforslag herom, bedes ministeren yde teknisk bistand til udformning af et sådant ændringsforslag.

Svar fra mandag den 9. marts 2020
Som tilkendegivet ved 1. behandlingen af kontrolpakken den 18. februar 2020 er jeg indstillet på at imødekomme ønsket om en deling af lovforslaget i to dele, således at den foreslåede gebyrfinansiering af hvidvasktilsyn udskilles i en del, og den anden del omhandler resten af lovforslagets elementer.

Jeg vil derfor stille et ændringsforslag, hvor lovforslaget deles i to lovforslag.

0:000:00