Kim Valentin
 svarer 
Morten Bødskov

Kim Valentin (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, i hvor mange tilfælde de eksisterende regler om placering af unoterede værdipapirer i aldersopsparinger udnyttes til skattetænkning

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 69, Spørgsmål 5
Vil ministeren redegøre for, i hvor mange tilfælde de eksisterende regler om placering af unoterede værdipapirer i aldersopsparinger udnyttes til skattetænkning?

Svar fra mandag den 30. november 2020
Der findes ikke oplysninger om, hvor mange der har valgt at placere en del af deres alderspensionsopsparing i unoterede aktier. Derfor findes der heller ikke oplysninger om, hvor mange, der har valgt at placere en del af deres alderspensionsopsparing i unoterede aktier i selskaber, som de selv er med til at drive eller er ansat i. I den forbindelse bemærkes i øvrigt, at der ikke findes en markering i offentlige registreringer af, om en pensionsopsparer deltager i driften af et selskab, der investeres i, ligesom en ansættelse mv. vil kunne være skjult i en holdingselskabskonstruktion.

0:000:00