Liselott Blixt
 svarer 
Magnus Heunicke

Liselott Blixt (DF) spørger sundheds- og ældreministeren, Magnus Heunicke, hvorfor udvalget først får oversendt et vigtigt brev fra Kommissionen om den danske lovgivning to uger efter, at brevet er fremsendt til regeringen

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 61, Spørgsmål 83
Kan ministeren oplyse, hvorfor Sundheds- og Ældreudvalget først får oversendt et vigtigt brev fra Kommissionen om den danske lovgivning to uger efter, at brevet er fremsendt til regeringen, jf. supplerende svar på L 61 – spm. 67?

Svar fra mandag den 14. december 2020
Kan ministeren oplyse, hvorfor Sundheds- og Ældreudvalget først får oversendt et vigtigt brev fra Kommissionen om den danske lovgivning to uger efter, at brevet er fremsendt til regeringen, jf. supplerende svar på L 61 - spm. 67?

Svar:

Jeg har fundet det relevant at orientere Sundheds- og Ældreudvalget om Kommissionens svar, og jeg beklager, at denne orientering ikke er sket tidligere. Det fremgår af lovforslag L 61, at det foreslåede forbud mod kendetegnende aromaer i andre tobaksvarer end cigaretter og rulletobak (hvor kendetegnende aromaer allerede er forbudte), pibetobak og cigarer, først kan træde i kraft, når og såfremt det EU-retlige grundlag er på plads. Dette gælder fortsat.
0:000:00