svarer 
Nicolai Wammen

Henrik Vinther (R) spørger finansministeren, Nicolai Wammen, hvordan ministeren vil sikre, at regioner og kommuner ikke står tilbage med en regning som konsekvens af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 100, Spørgsmål 4
Det fremgår af lovforslaget og ministerens svar på spørgsmål 1, at ministeren vurderer, at lovforslaget ikke vil have administrative eller økonomiske konsekvenser for kommuner og regioner, hvorimod KL og Danske Regioner i deres høringssvar har tilkendegivet, at lovforslaget vil medføre administrative og økonomiske konsekvenser. Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren vil sikre, at regioner og kommuner ikke står tilbage med en regning som konsekvens af lovforslaget, og vil ministeren herunder bekræfte, at lovforslaget fortsat vurderes til ikke at have administrative eller økonomiske konsekvenser for kommuner og regioner?

Svar fra fredag den 12. februar 2021
Jf. besvarelsen af Social- og Indenrigsudvalgets spørgsmål nr. 1 til lovforslag L 100 Forslag til lov om ændring af lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer præciserer lovforslaget en undtagelse i den gældende webtilgængelighedslovs § 1, stk. 5, nr. 5, vedrørende tredjepartsindhold.

Som led i lovprocessen er der på vanlig vis dialog med KL og Danske Regioner om, hvorvidt ændringslovforslaget vil medføre økonomiske og administrative omkostninger.
0:000:00