Utilfreds Venstre-gruppeformand i Hørsholm bliver løsgænger

Tidligere borgmesterkandidat for Venstre i Hørsholm Annette Wiencken stopper øjeblikkeligt som gruppeformand i kommunalbestyrelsen og bliver løsgænger.

Anette Wiencken, der var borgmesterkandidat for Venstre i Hørsholm ved det seneste kommunalvalg, meddeler, at hun forlader partiet og dermed stopper som gruppeformand i kommunalbestyrelsen med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Ugebladet Hørsholm.

"Samarbejdet i kommunalbestyrelsesgruppen er ødelagt. Det har jeg i dag valgt at tage konsekvensen af, både af hensyn til mig selv og til Venstre," siger hun.

Den nybagte løsgænger har også syrlige ord til overs for andre dele af partiet.

"Det har næppe været usynligt for vælgerne, at bestyrelsen har blandet sig direkte i det politiske arbejde med klart divergerende budskaber, og uenigheden har forplantet sig i Venstres KB-gruppe. Det har fjernet fokus fra den planlagte strategi og givet helt uacceptable betingelser for en gruppeformand."

Anette Wiencken fortsætter sit arbejde i kommunalbestyrelsen og understreger, at hun 'stadig vil kæmpe for borgerlige, liberale løsninger for Hørsholm'.

Afskeden med partiet kommer få måneder efter, at Venstres formand i Hørsholm Jørgen Eirfeldt gik i utide og overlod posten til Stig Brammer.

Omtalte personer

Annette Wiencken

Formand for Social- og Seniorudvalget (K), Hørsholm Kommune
cand. mag., fransk (Københavns Uni. 2009)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser