Om  
Carsten Koch

Carsten Koch i spidsen for Beskæftigelses Task Force Odense

Den tidligere skatte- og sundhedsminister, Carsten Koch, bliver formand for Beskæftigelses Task Force Odense. Hans hovedopgave bliver at få ledigheden i Odense ned på landsgennemsnittet eller under.

Mikkel Bødker Olesen

Det bliver den tidligere skatte- og sundhedsminister, Carsten Koch, der kommer til at stå i spidsen for Beskæftigelses Task Force Odense, meddeler Odense Kommune i en pressemeddelelse. Task Forcens opgave bliver at få Odense Kommunes ledighed, der er en af landets højeste, ned på landsgennemsnittet og gerne under. Udpegelsen af den tidligere minister er første ansigt i task forcen, som kommer til at tælle 5-6 yderligere medlemmer.

Det er en yderst erfaren mand, som Odense Kommune har udset til at få ledigheden ned. Carsten Koch har tidligere været formand for Beskæftigelsesrådet og har senest været formand for Koch-udvalget, der tilbage i marts 2015 aflverede anbefalinger til regeringen omkring indsatsen over for borgere på offentlig forsørgelse. Han glæder sig til den nye udfordring:

"Jeg er stolt over at få muligheden for at stå i spidsen for Beskæftigelses Task Force Odense. Det er en spændende, men også udfordrende opgave, der vil få betydning for rigtig mange mennesker i Odense, når task forcens idéer skal føres ud i livet."

0:000:00