Om  
Mikkel Harboe

S har fundet ny pressechef

Til marts tiltræder Mikkel Harboe som pressechef i Socialdemokratiet. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef hos Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Sofie Hvemon

Mikkel Harboe har valgt at forlade Arbejderbevægelsens Erhvervsråd til fordel for stillingen som pressechef for Socialdemokratiet. Det skriver Mandag Morgen.

Jobbet som partiets pressechef har været ubesat siden juni, hvor daværende pressechef Mads Brandstrup tiltrådte som særlig rådgiver for finansminister Nicolai Wammen (S). Kim Bonde Hansen har i mellemtiden arbejdet som konstitueret pressechef for partiet.

35-årige Mikkel Harboe har arbejdet i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd de sidste ti år. Her startede han som kommunikationsmedarbejder, hvorefter han i 2012 blev forfremmet til kommunikationschef.

Tidligere i karrieren har Mikkel Harboe været forskningsassistent for dr.scient.adm. Jesper Jespersen ved Roskilde Universitet. Han har desuden arbejdet hos Direktoratet for FødevareErhverv.

Mikkel Harboe er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet og har derudover taget en chefkonsulentuddannelse gennem Djøf. Han tiltræder sin nye stilling den 1. marts. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Harboe

Kommunikationschef, Landsbyggefonden
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2012)

0:000:00