Carl Holst udpeges til formandspost af kulturministeren

FORMANDSPOST: Kulturminister Mette Bock (LA) udpeger Carl Holst (V) som ny bestyrelsesformand for Idrættens Analyseinstitut med virkning fra 1. januar 2019.

Kulturministeren udpeger ny bestyrelse for blandt andet Idrættens Analyseinstitut, og formandsposten tildeles Carl Holst (V). Det skriver Idrættens Analyseinstitut

Carl Holst meddelte tidligere på året, at han ikke genopstiller ved det kommende folketingsvalg. Han har ud over sin politiske karriere også siddet som formand for Team Danmark fra 2004-2012.

De tre øvrige nye bestyrelsesmedlemmer er:

  • Christine Dartsch, leder af Centrum för idrottsforskning i Stockholm
  • Mette Trangbæk Hammer, rektor på Greve Gymnasium
  • Trine Bendix Knudsen, sekretariatsleder i Dansk Folkeoplysnings Samråd

De afløser bestyrelsesmedlemmerne Camilla Andersen, direktør i Travel Sense, Johan R. Norberg, professor i idrætsvidenskab ved Malmö Högskola, og næstformand Hans Stavnsager, borgmester i Faaborg-Midtfyns Kommune. De nyudnævnte medlemmer er udpeget for en periode af fire år.

Udnævnelsen sker samtidig med udnævnelser til bestyrelserne for Anti Doping Danmark, Lokale og Anlægsfonden og Sport Event Denmark. Det skriver Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med alle udnævnelserne siger Mette Bock:

”Jeg er glad for, at det er lykkedes at få så mange kompetente personer til at gøre en indsats i bestyrelserne for Anti Doping Danmark, Idrættens Analyseinstitut, Lokale og Anlægsfonden og Sport Event Denmark. Bestyrelserne har en god blanding af nye og erfarne bestyrelsesmedlemmer. Tilsammen har de nye bestyrelsesmedlemmer både stærke faglige idrætskompetencer og styrker inden for ledelse og økonomi."

 

Forrige artikel Hackere havde årelang adgang til Socialstyrelsens databaser Hackere havde årelang adgang til Socialstyrelsens databaser Næste artikel DF stemmer for sparekrav på velfærd DF stemmer for sparekrav på velfærd