Om  
Adam Estrup
Einar Enemark
Bertel Haarder

Dansk rapper bliver ambassadør for Dansk Stammeforum

Dansk Stammeforum henter rapperen Einar Enemark, der har kunstnernavnet MC Einar, ind som ny ambassadør. MC Einar har selv stammet, siden han var helt lille – undtagen, når han rapper.

Den danske rapper MC Einar er ny ambassadør for Dansk Stammeforum. MC Einar har selv stammet, siden han var helt lille.
Den danske rapper MC Einar er ny ambassadør for Dansk Stammeforum. MC Einar har selv stammet, siden han var helt lille.Foto: Casper Dalhoff
Emma Brink

Det' jul, det' helt cool at stamme.

Den danske rapper MC Einar, der står bag julehittet 'Det jul, det cool', indtræder som ambassadør for Dansk Stammeforum. Foreningen arbejder non-profit for at øge viden om stammen og fremme stammernes sag i offentligheden.

MC Einar, der har det borgerlige navn Einar Enemark, har stammet, siden han som helt lille var ude for en voldsomt oplevelse i barndomshjemmet. Han stammer stadig i dag – undtagen, når han rapper. 

Derfor har MC Einar har i sit voksenliv givet interviews samt udgivet selvbiografien ”Manden, der var Einar” i 2011 for at være med til at nedbryde det tabu, der omgærder stammen. Men der skal gøres mere, og derfor har han sagt ja til at være ambassadør for Dansk Stammeforum.

0:000:00