Om  
Bitten Vivi Jensen

Dømt whistleblower stiller op for Alternativet

Bitten Vivi Nielsen blev i januar dømt for at bryde sin tavshedspligt vedrørende udsatte borgere i Frederiksberg Kommune. Nu vil hun i Folketinget, hvor hun kan fortsætte sin kamp.

Den kommunale whistleblower Bitten Vivi Jensen har besluttet sig for, at hun vil fortsætte sin kamp for udsatte borgere som folketingskandidat for Alternativet.
Den kommunale whistleblower Bitten Vivi Jensen har besluttet sig for, at hun vil fortsætte sin kamp for udsatte borgere som folketingskandidat for Alternativet.Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Fra Højesteret til Folketinget.

Whistlebloweren Bitten Vivi Jensen, som er dømt for at videregive personoplysninger fra 90 udsatte borgere, stiller nu op for Alternativet til det kommende folketingsvalg.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

For Bitten Vivi Jensen er hendes største politiske ambition at hjælpe de borgere, der kommer i klemme i beskæftigelsessystemet. Det er også derfor, at hun har valgt Alternativet at stille op for.

”Alternativet har den absolut stærkeste politik på social- og beskæftigelsesområdet. En politik der ikke kun taler økonomi, men også om menneskelig blomstring.”

Bitten Vivi Jensen arbejdede som en del af rehabiliteringsteamet i Frederiksberg Kommune, indtil hun i 2016 blev fyret på grund af uoverensstemmelser med cheferne om behandlingen af borgerne.

Siden har hun arbejdet med at hjælpe udsatte borgere som bisidder.

Bitten Vivi Jensen stiller op for Alternativet i Københavns Omegns Storkreds.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bitten Vivi Jensen

Fhv. sagsbehandler, Frederiksberg Kommune

0:000:00