Om  
Maria Rørbye Rønn
Thomas Hofman-Bang

DR's generaldirektør bliver næstformand i Bikubenfonden

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, overtager posten som næstformand i Bikubenfonden, da nuværende næstformand Thomas Hofman-Bang, der er direktør i Industriens Fond, udtræder af bestyrelsen.

Thomas Hofman-Bang udtræder af Bikubenfondens bestyrelse og overdrager næstformandsposten til nuværende bestyrelsesmedlem Marie Rørbye Rønn, der er generalsekretær i DR.
Thomas Hofman-Bang udtræder af Bikubenfondens bestyrelse og overdrager næstformandsposten til nuværende bestyrelsesmedlem Marie Rørbye Rønn, der er generalsekretær i DR.Foto: Bikubenfonden
Emma Brink

Bikubenfonden skifter ud i formandskabet, da næstformand Thomas Hofman-Bang udtræder af bestyrelsen. Næstformandsposten overtages af Maria Rørbye Rønn, der er generalsekretær i DR.

Det skriver Bikubenfonden i en pressemeddelelse.

Næstformandsskiftet sker som konsekvens af fondens regler om, at man maksimalt kan være medlem af bestyrelsen i 12 år – en grænse, som Thomas Hofman-Bang, der er administrerende direktør i Industriens Fond, nu har nået. 

"I løbet af hans tid i bestyrelsen har vi transformeret Bikubenfonden fra at være en ansøgerdrevet fond til at blive en systemforandrende fond, der i stærke partnerskaber arbejder for at skabe positive samfundsforandringer. Thomas har været en central og innovativ drivkraft i vores store udvikling, og jeg takker ham for indsatsen," siger bestyrelsesformand Niels Smedegaard.

Maria Rørbye Rønn indtrådte i Bikubenfondens bestyrelse for et år siden, og hun har blandt andet erfaring med bestyrelsesarbejde fra IT Universitet, Center for Ledelse og Ritzau. Næstformandsskiftet trådte i kraft 12. april.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Maria Rørbye Rønn

Generaldirektør, DR, næstformand, Bikubenfonden
cand.jur. (Københavns Uni. 1990)

Thomas Hofman-Bang

Adm. direktør, Industriens Fond
statsaut. revisor (1994), cand.merc.aud. (CBS 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024