Om  
Kristian Würtz

Aarhus-rådmand stopper lige inden kommunalvalg

Kristian Würtz, der indtil nu har været rådman i Aarhus Kommune, stopper i politik lige inden kommunalvalget. Würtz vil prøve kræfter med noget nyt og har fået en stilling som direktør i Brabrand Boligforening i Aarhus.

Foto: Pressefoto
Frederikke Hult Duvier

Blot to uger inden kommunalvalget begynder, har Kristian Würtz valgt at trække sig fra politik. Fremover skal Würtz være direktør i Brabrand Boligforening i Aarhus.

Det skriver Brabrand Boligforening i en pressemeddelelse.

Würtz har siddet i Aarhus byråd siden 2006, og siden 2008 har han været rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Han har tidligere været rådmand for Magistratsafdelingen for Børn og Unge og Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø. 

Men ifølge Würtz er det et godt tidspunkt at prøve noget nyt:

"Jeg har nydt at være i politik, og jeg vil forlade det på et tidspunkt, hvor jeg stadig kan lide det," fortæller Würtz og fortsætter:

"Jeg er 41 år gammel, så det er et godt tidspunkt at prøve noget nyt".

Som direktør i Brabrand Boligforening skal Würtz sætte kursen for foreningens cirka 160 medarbejdere og ledere. Han skal også sikre drift og videreudvikling af foreningen.

Kristian Würtz forsætter som rådmand i Aarhus byråd året ud. Han tiltræder sin nye stilling i Brabrand Boligforening i midten af januar 2022.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Würtz

Direktør, Brabrand Boligforening, fhv. 1. viceborgmester (S) og rådmand, Sociale Forhold og Beskæftigelse, Aarhus
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2008)

0:000:00