Om  
Mona Striib

FOA skal have kampvalg til posten som forbundsformand

Ved udløbet af fristen til de politiske poster i FOA, er der opstillet to kandidater til formandsposten. Det er Diana Jensen fra LFS, der udfordrer siddende forbundsformand, Mona Striib. 

Efter fem år på posten, bliver Mona Striib nu udfordret som FOA's forbundsformand. 
Efter fem år på posten, bliver Mona Striib nu udfordret som FOA's forbundsformand. Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

Til november skal FOA's delegerede til stemmeurnerne for at vælge organisationens nye forbundsformand. Det bliver et valg i mellem siddende formand, Mona Striib, og nyopstillede Diana Jensen, der kommer fra afdelingen LFS i København. 

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Mona Striib har bestridet formandsposten siden 2018, hvor hun blev valgt ved kampvalg som afløser for den mangeårige formand Dennis Kristensen. Forinden var hun FOA's næstformand siden 2004. 

Diana Jensen er klyngeleder på Amager og sidder i LFS's hovedbestyrelse. Hun er uddannet pædagog fra 1999, og er hertil cand.mag. i engelsk og internationale studier fra Aalborg Universitet. 

Valget til formandsposten finder sted, når organisationen afholder sin sjette ordinære kongres i Aalborg fra 20. til 23. november. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mona Striib

Forbundsformand, FOA, formand, Forhandlingsfællesskabet
ufaglært

0:000:00