Frivilligt socialt arbejde får støtte af Socialministeriet

FRIVILLIGHED: Socialministeriets Tips- og Lottopulje til særlige sociale formål støtter 98 projekter for frivilligt arbejde med ca. 16 millioner kroner.
Ferieophold til udsatte børn, krisecentre til voldsramte kvinder og støtte til hjemløse borgere er blandt de 98 projekter for frivilligt socialt arbejde, som Socialministeriet har valgt at støtte med økonomiske midler. Det skriver Socialministeriet i en pressemeddelelse 22. juni 2011.

Socialministeriets Tips- og Lottopulje til særlige sociale formål har fordelt cirka 16 millioner kroner over årene 2011-2012 til projekter, som støtter udsatte børn, unge og voksne.

Socialminister Benedikte Kiær (K) glæder sig over det store frivilligt engagement.

"Med Tips- og Lottopuljen får 98 projekter støtte til glæde for udsatte børn, unge og voksne. Et fælles kendetegn ved de mange projekter er, at de rummer et stort frivilligt engagement. Det skal vi huske at anerkende. For det frivillige engagement er med til at give de mange projekter endnu mere værdi - udover dem som projekterne skal hjælpe, så hører jeg gang på gang, at også de frivillige oplever glæde og værdi ved at udføre den frivillige hjælp," siger hun i en pressemeddelelse.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00