Her er forårets skribenter på Altinget Social

En række erfarne profiler og nye stemmer vil i løbet af foråret bidrage med debat og perspektiv på Altinget Social. Læs mere om skribenterne her.

De allermest udsatte skal fremover mødes med større værdighed, skriver regeringen i sit politiske grundlag. Forårets skribenter på Altinget Social vil blandt andet debattere regeringens socialpolitik.  
De allermest udsatte skal fremover mødes med større værdighed, skriver regeringen i sit politiske grundlag. Forårets skribenter på Altinget Social vil blandt andet debattere regeringens socialpolitik.  Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Katja Gregers Brock

Der venter et tæt pakket politisk forår på socialområdet.

En længe ventet specialeplan på handicapområdet, flere anbefalinger fra Tranæs-udvalget, økonomiforhandlinger, en ny model for grundfinansiering til civilsamfundsorganisationer og reviderede regler for magtanvendelse, er blot nogle af de emner, som forventes at stå højt på den socialpolitiske dagsorden frem mod sommerferien. 

Altinget Social har derfor samlet et stærkt hold af kommentarskribenter, der i løbet af foråret vil levere perspektiv og markante meninger på det socialpolitiske område. 

0:000:00