Om  
Thomas Enghausen

Kampvalg udebliver: Kun én kandidat til næstformandspost i FOA

Thomas Enghausen var den eneste kandidat til posten som ny næstformand i FOA, da opstillingsfristen udløb natten til fredag. 

Anders Brønd Christensen

Thomas Enghausen får ingen udfordrere til posten som ny næstformand i FOA. 

Det skriver FOA i en pressemeddelelse

Opstillingsfristen udløb ved midnat natten til fredag, og da der ikke var andre kandidater, der havde meldt sig, peger alt derfor på, at det bliver Thomas Enghausen, der skal afløse Mona Striib som næstformand. 

"Jeg fik beskeden ni minutter over midnat. Jeg er rigtig glad og ser frem til at komme i gang med arbejdet," siger Thomas Enghausen og fortsætter: 

"Jeg var jo egentlig i gang med at forberede mig på at komme ud i landet og møde medlemmerne og de andre kandidater, men så ser jeg i stedet frem til at møde folk rundt om i afdelingerne på en anden måde."

Mona Striib blev sidste måned valgt som afløser for Dennis Kristensen på formandsposten. 

Thomas Enghaus er uddannet pædagog og har i de seneste otte år været formand for almenområdet i LFS, der er hovedstadens største pædagogiske fagforening. Han har været medlem af hovedbestyrelsen i FOA siden november 2016. 

Formelt bliver Thomas Enghausen først valgt som næstformand ved FOA's ekstraordinære kongres, der afholdes i Odense kongrescenter 6. juni. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Enghausen

Næstformand, FOA
Pædagog (Gentofte Socialpædagogiske Seminarium 2005)

0:000:00