Pia Kjærsgaard bliver ny socialordfører for Dansk Folkeparti

Det bliver Pia Kjærsgaard, der overtager posten som socialordfører fra Karina Adsbøl, som forlod partiet i februar efter utilfredshed med partiformand Morten Messerschmidt. Den nye fordeling af ordførerskaber betyder samtidig, at Jens Henrik Thulesen Dahl er ny handicap- og psykiatriordfører.

Pia Kjærsgaard er ny socialordfører for Dansk Folkeparti. Fordelingen af nye ordførerposter i partiet betyder samtidig, at Jens Henrik Thulesen Dahl er valgt som ny ordfører for handicap- og psykiatriområdet.
Pia Kjærsgaard er ny socialordfører for Dansk Folkeparti. Fordelingen af nye ordførerposter i partiet betyder samtidig, at Jens Henrik Thulesen Dahl er valgt som ny ordfører for handicap- og psykiatriområdet.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Dansk Folkeparti har fordelt nye ordførerskaber, efter fem folketingsmedlemmer forlod partiet i februar på grund af utilfredshed med partiformand Morten Messerschmidt.

Den nye fordeling betyder, at det bliver Dansk Folkepartis stifter, Pia Kjærsgaard, der overtager rollen som socialordfører fra Karina Adsbøl.

Det oplyser Dansk Folkeparti til Altinget.

0:000:00