Om  
Morten Winge

Tårnbys kommunaldirektør siger op

Morten Winge, kommunaldirektør i Tårnby Kommune, har opsagt sin stilling fra udgangen af april. Han har ikke fundet en anden stilling.

Emma Brink

Morten Winge, der har været kommunaldirektør i Tårnby Kommune siden august 2019, har opsagt sin stilling og  stopper i slutningen af april. 

Det skriver Tårnby Kommune i en pressemeddelelse

Morten Winge har mange års kommunal ledelseserfaring med i baggagen, herunder 11 år som kommunaldirektør. Foruden Tårnby Kommune har han været kommunaldirektør i Glostrup Kommune, direktør for børn, sundhed og social i Hørsholm Kommune samt centerchef i Københavns Kommune. 

Efter de mange års som kommunal leder har han besluttet at tage en tænkepause for at finde ud af, hvad hans næste skridt skal være.

"Tårnby er efter min opfattelse godt på vej til at realisere de nye politiske ambitioner, men der er også økonomiske og organisatoriske udfordringer, der skal løses i den nærmeste fremtid. Min egen vurdering er, at der er brug for en anden profil til at løfte de opgaver i et fremadrettet perspektiv," siger Morten Winge i pressemeddelelsen.

Tidsplanen og processen for at finde en ny kommunaldirektør vil blive fremlagt på næste økonomiudvalgsmøde. Planen er, at en ny kommunaldirektør kan tiltræde til august.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Winge

Kommunaldirektær, Hørsholm Kommune
cand.polit. (Københavns Uni. 1993)

0:000:00