Om  
Laura Lindahl

Tidligere LA-socialordfører vil i Folketinget for Konservative

Efter en periode som direktør i det private erhvervsliv og medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg stiller Laura Lindahl igen op til Folketinget. Denne gang for Konservative.

Tidligere LA-profil Laura Lindahl genopstiller til Folketinget for Konservative, som hun er blevet medlem af sidste år.
Tidligere LA-profil Laura Lindahl genopstiller til Folketinget for Konservative, som hun er blevet medlem af sidste år.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Det forhenværende folketingsmedlem for Liberal Alliance Laura Lindahl stiller op som folketingskandidat for Konservative. Det skriver hun i et opslag på Twitter. Hun stiller op i Københavns storkreds.

Laura Lindahl har tidligere siddet i Folketinget for Liberal Alliance i perioden fra 2015 til 2019. Hun blev imidlertid ikke valgt ind i 2019, hvor LA havde et katastrofalt valg og gik fra 13 til fire mandater.

Efter valget fortsatte hun som medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg, hvor hun blev valgt ind for LA i 2013. Siden blev hun også direktør i facilitetsvirksomheden DFM.

I februar 2021 besluttede Laura Lindahl, at det var slut med Liberal Alliance og meldte sig ind i Konservative. Dermed stillede hun også op for Konservative til kommunalvalget i efteråret, hvor hun blev genvalgt til kommunalbestyrelsen på Frederiksberg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Laura Lindahl

Chef for partnerskaber i privatafdelingen, Tryg, rådmand og gruppeformand (K), Frederiksberg Kommune
cand.merc. i filosofi (CBS 2011), HD Marketing Management (CBS 2014)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024