Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 4

OVERBLIK: En minister er kaldt i samråd om fejl i sager om tvangsanbringelser, OK-21 forhandlinger ruller videre, og så er regeringens corona-indsats blevet evalueret. Her er overblikket over ugens vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

Efter en DR-dokumentar har påvist fejl i hver fjerde sag om tvangsanbringelse, har oppositionen kaldt social- og ældreminister Astrid Krag (S) i samråd
Efter en DR-dokumentar har påvist fejl i hver fjerde sag om tvangsanbringelse, har oppositionen kaldt social- og ældreminister Astrid Krag (S) i samrådFoto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Hver mandag giver Altinget et overblik over begivenhederne på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være på fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

MANDAG

Corona-lukkede akutklinikker genåbner
I dag genåbner akutklinikkerne i Ringkøbing, Grenaa, Silkeborg og Skive efter at have været midlertidigt lukket ned siden december.

Det har et flertal i forretningsudvalget i Region Midtjylland besluttet. Pandemiens pres på hospitalerne har siden 22. december holdt klinikkerne midlertidigt lukket.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00