Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 51

OVERBLIK: De første forhandlinger frem mod OK21 begynder, Arne-pensionen skal andenbehandles i Folketinget, og så venter der en travl uge med samråd for børne- og undervisningsministeren. Her er overblikket over ugens vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

I denne uge starter de forhandlinger, der skal munde ud i en overenskomstaftale mellem arbejdsmarkedets parter for 2021.
I denne uge starter de forhandlinger, der skal munde ud i en overenskomstaftale mellem arbejdsmarkedets parter for 2021.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Som noget nyt bringer Altinget hver mandag et overblik over begivenhederne på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være på fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

MANDAG

Samråd: Kritik af ministeriers indsats for at fastholde udsatte unge i uddannelse
Ugen begynder med et åbent samråd med beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

På baggrund af Rigsrevisionens kritik af Beskæftigelsesministeriet og Børne- og Undervisningsministeriets indsats for at fastholde udsatte unge i uddannelse skal de to ministre i dag svare på spørgsmål fra udvalgsmedlemmerne.

0:000:00