Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 49

OVERBLIK: Sundhedsstyrelsen holder temadag om coronasmitte blandt etniske minoriteter, to ministre er indkaldt i samråd om tobaksafgifter, og DI indbyder til webinar med Bjarne Corydon om konsulentbesparelser. Altinget giver dig her overblikket over de vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

Skatteudvalget har kaldt Morten Bødskov (S) og Magnus Heunicke (S) i samråd om tobaksafgiften.
Skatteudvalget har kaldt Morten Bødskov (S) og Magnus Heunicke (S) i samråd om tobaksafgiften.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor SchultzMads Mose Vikkelsø
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Som noget nyt bringer Altinget hver mandag et overblik over begivenheder på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

TIRSDAG

Hvem bliver inddraget i regeringens covid-19-indsats?
Ugens første begivenhed på velfærdsområdet er et samråd. Her vil partier uden for regeringen spørge ind til, hvordan regeringen vil inddrage Folketingets partier, covid-19-følgegruppen og borgere i kommende beslutninger om covid-19-indsatsen.
 
ONSDAG

Det gode pårørendesamarbejde i ældreplejen
Medarbejdere og ledere i ældreplejen inviteres til temadag, der har fokus på at styrke samarbejdet mellem personale og pårørende.

0:000:00