Om  
Lars Rebien Sørensen
Lars Løkke Rasmussen

Markant erhvervsprofil går med i Løkkes netværk

Novo Nordisk Fondens formand Lars Rebien Sørensen har overraskende tilsluttet sig fhv. statsminister Lars Løkke Rasmussen nye politiske mødested.

Redaktionen


Novo Nordisk Fondens formand, Lars Rebien Sørensen, har 9. januar besluttet at gå ind i netværket, som Lars Løkke Rasmussen dannede kort efter sin udmeldelse af Venstre, hvor han indledte en ny tilværelse som løsgænger.

"Jeg deler Lars Løkke Rasmussens analyse af den nuværende politiske situation. Det er min opfattelse, at det ville gavne erhvervslivet, privatpersoner og Danmark i al almindelighed, hvis der kunne skabes et mere stabilt politisk flertal på midten i dansk politik. Som kunne sikre langsigtede løsninger, som er forudsigelige og baseret på et bredt politisk flertal", skriver Lars Rebien i en mail til Politiken.

Han er åben overfor, at netværket fører til dannelsen af et nyt parti, men vil ikke selv kaste kræfter ind i at blive opstillet til Folketinget.

Lars Rebien Sørensen blev i 2015 og 2016 af Harvard Business Review udnævnt til den bedst præsterende topchef i verden. Han oplyser til avisen, at han ikke tidligere har været medlem af noget parti.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Rebien Sørensen

Formand, Novo Nordisk Fonden
cand.silv. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1981), HD i udenrigshandel (Handelshøjskolen i København 1983)

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

0:000:00