ArchiMed bliver opkøbt af Muusmann

Muusmann, der arbejder med politisk styrede organisationer inden for særligt velfærdsområdets institutioner, overtager firmaet ArchiMed. 

Sara Ridder

Muusmann skal integrere ArchiMed i selskabet, hvis kunder er politisk styrede organisationer, herunder velfærdsområdets institutioner i kommuner og regionerne. ArchiMeds direktør Pernille Weiss Terkildsen kommer derfor med til Muusmann. Hun har gennem i otte år udviklet værktøjer til at inddrage betydningen af fysiske rammer i analyser og koncepter til sundhedsområdet, det sociale område og psykiatrien hos ArchiMed.

Pernille Weiss Terkildsen mener, det vil gavne de opgaver, hun har arbejdet på:

”Det, jeg ville med mit lille firma, kan jeg meget bedre realisere under Muusmanns flag, fordi vi der er et større og stærkere team af højt kvalificerede og erfarne konsulenter. Konsulenterne kan aktivere synergierne mellem fysiske rammer og alt det, der foregår i dem, og får med Muusmann som rådgivere og samarbejdspartner bedre vilkår for at medvirke til forbedringer og forandringer i den offentlige sektor,” udtaler hun på ArchiMeds hjemmeside.  

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00