Om  
Morten Skov Mogensen
Lars Skov Henriksen

Center for Frivilligt Socialt Arbejde får ny formand og bestyrelse

Den tidligere direktør i Ankestyrelsen, Thorkil Juul, er ny bestyrelsesformand på Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Han kommer til at stå i spidsen for centrets syv mand store bestyrelse i de kommende fire år.

Mikkel Bødker Olesen

Børne- Socialministeriet har udpeget Thorkil Juul, tidligere direktør i Ankestyrelsen, som ny formand for Center for Frivilligt Socialt Arbejde, skriver centret i en pressemeddelelse.

Den nye formand kommer til at stå i spidsen for bestyrelsen i de kommende fire år og glæder sig til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde:

”Vi befinder os i en tid, hvor frivillighed og civilsamfund har fået en helt ny og afgørende rolle i udviklingen af fremtidens velfærdssamfund. Den rolle er Center for Frivilligt Socialt Arbejde med til at styrke gennem målrettede aktiviteter, formidling af viden og brobygning mellem de mange aktører i civilsamfundet og kommunerne. Jeg glæder mig til at være med til at sætte retning for centrets fremtidige arbejde og udvikling,” siger han i en pressemeddelelse.

Ny bestyrelse med gengangere
Det er ikke kun på formandsposten, at bestyrelsen får friskt blod ind. Børne- og Socialministeriet har også udpeget to nye bestyrelsesmedlemmer i form af Ani Ehlers fra INSP! i Roskilde og Morten Skov Mogensen, generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde.

Bestyrelsen bibeholder dog lidt erfaring. Børne- og Socialministeriet har nemlig valgt at genudpege Vibeke Molin, project manager og fondssekretariatsleder i Skandia. Hun har været en del af bestyrelsen siden 2013.

De resterende medlemmer af bestyrelsen udpeges af Kommunernes Landsforening, Forskningsrådet for Samfund og Erhverv og Frivilligrådet. KL har udpeget Mette Tranevig, chefkonsulent i KL, mens Forskningsrådet har valgt at genudpege Lars Skov Henrik, professor ved Aalborg Universitet.

Frivilligrådet forventes at udpege deres medlem i marts, når rådet mødes for første gang.

Center for Frivilligt Socialt Arbejdes nye bestyrelse mødes første gang 21. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Skov Mogensen

Generalsekretær, Blå Kors,
Cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2004) og Master i Offentlig Ledelse (AU/SDU 2017)

Lars Skov Henriksen

Professor, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde, Aalborg Universitet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1989), ph.d. i samfundsvidenskab (Aalborg Uni. 1995)

0:000:00