Denne uge på Social & Forebyggelse (47)

DET SKER: Socialminister Karen Hækkerup skal denne uge indvie skæve boliger i Randers. Desuden er der 1. behandling af et lovforslag angående social pension.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) indvier mandag 21. november skæve boliger til mennesker med særlige sociale problemer i Randers Kommune sammen med socialordfører Maja Panduro (S).

Tirsdag 22. november har ministeren møde med Danske Handicaporganisationer, og samme dag mødes hun med Socialudvalget og Retsudvalget om forældreansvarsloven.

Torsdag 24. november skal Karen Hækkerup til middag med Europaparlamentets Beskæftigelsesudvalg. Her deltager også beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S). Og 25. november får socialministeren besøg af delegationer fra Europaparlamentets stående udvalg.

Folketinget
I løbet af uge 47 vil der være 1. behandling af en lang række lovforslag. Fredag 25. november er der 1. behandling af et lovforslag fremsat af socialministeren. Forslaget omhandler en ændring af lov om social pension herunder forhøjelse af folkepensionsalder og seniorførtidspension m.v.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00