Denne uge på Sundhed (49)

DET SKER: Denne uge er der samråd om psykiske arbejdsskader i beskæftigelsesudvalget og 1. behandling af lov om euforiserende stoffer.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Sundheds- og Forebyggelsesminister Astrid Krags (SF) kalender er denne uge optaget af interne møder.

Folketinget
Tirsdag 6.12 er der møde i Folketingets Sundhedsudvalg. På mødet er der modtagelse af deputationer fra DevoMedic vedrørende strukturen på Danske Sygehuse og fra Danske Handicaporganisationer, Ergoterapeutforeningen, Ældre Sagen og Danske Fysioterapeuter vedrørende ventetiden på genoptræning.

Tirsdag er der i øvrigt høringsfrist for bekendtgørelse om anmeldelse af sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter og om information og samtykke til deltagelse i sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter.

Torsdag 8.12 er der møde i beskæftigelsesudvalget, hvor der vil være et åbent samråd med beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) angående psykiske arbejdsskader. Bekæftigelsesministeren er bl.a. blevet spurgt om årsagerne til stigningen i psykiske arbejdsskader og til stigningen i afslag på erstatning til hjemvendte soldater med psykiske skader. Spørgsmålene er stillet af Bent Bøgsted (DF) og Jørn Arbo-Bæhr (EL).

0:000:00