Denne uge på Sundhed (5)

DET SKER: Denne uge holder Servicestyrelsen konference om misbrug blandt unge, og Nationalt Videnscenter for Demens holder konference om palliation for demenssyge.
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Det har ikke været muligt at få oplysninger om fungerende sundhedsminister Pia Olsen Dyhrs (SF) kalender for denne uge.

Folketinget
Tirsdag 31. januar er der møde i Folketinget Sundheds- og Forebyggelsesudvalg. På dagsordenen er modtagelsen af en deputation fra Biobank Danmark A/S vedrørende navlesnorsstamceller samt politisk drøftelse af en række lovforslag.

Andre arrangementer
Servicestyrelsen holder tirsdag 31. januar konference om unges brug og misbrug af rusmidler. Konferencen henvender sig til personer, der arbejder med unge under 18 år, og giver mulighed for at få indblik i de seneste forskningsresultater og blive præsenteret for brugbare metoder. Konferencen afholdes i Bredsten.

Nationalt videnscenter for demens, PAVI og EPOS inviterer tirsdag 31. januar til konference om palliation til mennesker med demens. Her kan bl.a. demenskoordinatorer og personale fra specialiserede tilbud opnå indsigt i systematiske metoder og opdateret viden for bedre at kunne lindre plagsomme symptomer og forebygge unødige indlæggelser. Det foregår i Vejle.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00