Om  
Morten Kamp Thomsen

Farmakonomer henter chefkonsulent fra Dansk Byggeri

Farmakonomerne opruster på den politiske front med en ny chefkonsulent hentet fra Dansk Byggeri.

Astrid Johanne Bjørnskov

Farmakonomforeningen opruster på den politiske front og har ansat Morten Kamp Thomsen som politisk chefkonsulent per 1. januar. Det skriver fagforeningen i en pressemeddelelse.

Den nye chefkonsulent kommer fra en stilling i byggeriets arbejdsgiverorganisation, Dansk Byggeri. Nu skal han bruge sin erfaring til at styrke den politiske varetagelse for foreningens godt 5.400 medlemmer i medicinalindustrien.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet. Alle går jo og afventer sundhedsreformen, hvor der ligger et stort arbejde i at synliggøre, hvordan farmakonomer kan spille en rolle i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen," siger Morten Kamp Thomsen.

Ser frem til reform
Morten Kamp Thomsen forventer, at farmakonomerne vil spille en rolle, når og hvis kommunerne efter en kommende sundhedsreform skal overtage mange af regionernes opgaver.

"Farmakonomerne har jo en helt særlig viden i forhold til medicin, og hvordan man undgår medicinfejl, hvilket koster samfundet og ikke mindst kommunerne dyrt. Her virker det oplagt, at farmakonomernes kompetencer kommer mere i spil."

Morten Kamp Thomsen er uddannet i forvaltning fra RUC og har tidligere været ansat i Dansk Standard og Dansk Metals formandssekretariat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Kamp Thomsen

Chefkonsulent, Farmakonomforeningen
Cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2012)