Om  
Signe Munk
Steen Gade

SF-næstformand bliver spidskandidat i Vestjylland

Den unge SF-næstformand Signe Munk er partiets nye FT-spidskandidat i Vestjyllands storkreds. Hun afløser veteranen Steen Gade som vestjysk partispids.

Anders Redder

SF's 26-årige næstformand Signe Munk er af partiets vestjyske forening blevet valgt som spidskandidat til næste folketingsvalg, skriver TV Midtvest.

Den nye vestjyske spids, der til daglig læser til sygeplejerske, har blandt andet et stærkt sundhedsvæsen som en af sine mærkesager: 

"Jeg vil fortsætte med løfte lokale ideer, eksempler og udfordringer ind på Christiansborg. Særligt vigtigt for mig er at skabe lige muligheder for uddannelse i hele landet, et sundt og sammenhængende sundhedsvæsen, og grønne arbejdspladser og transport," siger viborggenseren Signe Munk, der ved et landsmøde i 2014 blev valgt som den ene af partiets to næstformand, til TV Midtvest.

Ved seneste folketingsvalg var hun også opstillet i Vestjyllands Storkreds, hvor SF mistede sit ene mandat. Det gik ud over partiveteranen Steen Gade, der altså ikke genopstiller ved det kommende valg. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Signe Munk

MF (SF)
Sygeplejerske (Via UC, 2023), ba.scient.pol. (Aarhus Uni. 2013)

Steen Gade

Foredragsholder, skribent, fhv. formand, Regeringens Råd for Samfundsansvar og Verdensmål
Lærer (Herning Seminarium 1969)

0:000:00