Om  
Lasse Frimand Jensen
Flemming Møller Mortensen
Ulla Astman

Sundhedsordfører og eks-minister taber borgmesterkampvalg i Aalborg Kommune

Efter en urafstemning blandt socialdemokratiske partimedlemmer i Aalborg Kommune står det nu klart, at det bliver Lasse Frimand Jensen og ikke Flemming Møller Mortensen, der skal efterfølger Thomas Kastrup-Larsen som borgmester. 

<div>De socialdemokratiske medlemmer af Socialdemokratiet i Aalborg afgjorde Tirsdag aften, at Thomas Frimand Jensen bliver kommunens nye borgmester.</div>
De socialdemokratiske medlemmer af Socialdemokratiet i Aalborg afgjorde Tirsdag aften, at Thomas Frimand Jensen bliver kommunens nye borgmester.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

366 socialdemokratiske partimedlemmer har nu afgjort, at den nye borgmester i Aalborg Kommune skal hedder Lasse Frimand Jensen.

Det stod klart tirsdag aften, hvor den socialdemokratiske partiforening i Aalborg offentliggjorde, hvem der har vundet den interne urafstemning om, hvem der skal efterfølge den tidligere borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) som partiets spidskandidat.

Valget stod mellem partiets sundhedsorfører på Christiansborg og eks-minister Flemming Møller Mortensen, og så Lasse Frimand Jensen, der er søn af Københavns tidligere overborgmester Frank Jensen (S).

0:000:00