Velfærdsoverblik: Ældreboliger, Ulighedens Topmøde og verdenskongres

I denne uge er der morgenmøde om fremtidens ældreboliger, og så kan de praktiserende læger komme til verdenskongres. Få det velfærdspolitiske overblik her.

Fungerende beskæftigelsesminister Mattias Tesfaye (S) redegøre for, hvordan regeringen vil sikre, at det kan betale sig at arbejde. 
Fungerende beskæftigelsesminister Mattias Tesfaye (S) redegøre for, hvordan regeringen vil sikre, at det kan betale sig at arbejde. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Mads Mose Vikkelsø

Velkommen til endnu en uge med nye spændende arrangementer på velfærdsområdet. Hvis du ikke allerede har en kop kaffe i hånden, er der mandag morgen møde om fremtidens ældreboliger. Senere på ugen er der konference om arbejdsmarkedet i Øresund, og sidst på ugen afholdes Ulighedens Topmøde.

Derimellem sniger der sig lidt samråd og lovbehandling ind. Blandt andet skal sundhedsminister Magnus Heunicke (S) redegøre for, hvad regeringen vil gøre for at nedbringe ventetiden på autorisation af udenlandske læger.

MANDAG
Fremtidens Fleksible boliger
Dansk Erhverv og Selveje Danmark inviterer til morgenkaffe og møde om fremtidens fleksible boliger. Fokus er fremtidens ældreboliger og seniorfællesskaber med udgangspunkt i borgernes ønsker og behov for boliger i livets forskellige faser.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00