Her er årets mest læste transportdebat

ÅRET DER GIK: Social dumping er uden sammenligning det emne, der har tiltrukket flest debatlæsere på Altinget: transport i 2018. Se de mest læste debatindlæg her.

Administrerende direktør i DTL - Danske Vognmænd Erik Østergaard stod for tre af de mest læste debatindlæg på Altinget: transport i 2018.
Administrerende direktør i DTL - Danske Vognmænd Erik Østergaard stod for tre af de mest læste debatindlæg på Altinget: transport i 2018.Foto: Linds Kastrup/Ritzau Scanpix
Kristian Andersen

Debatredaktionen har fundet regnearkene frem og set på, hvilke debatindlæg der har trukket flest læsere i 2018.

Den helt store vinder blandt emnerne i årets transportdebat er social dumping, der er omdrejningspunktet i fire ud af fem af de mest læste debatindlæg på Altinget: transport.

Den helt store vinder af årets debattører er DTL's direktør, Erik Østergaard, der indtager hele tre pladser på topfemlisten. Tillykke til ham!

Læs eller genlæs årets meste læste indlæg her:

Danske Vognmænd: Hvor længe vil politikerne tillade social dumping?
Det er en opvisning i lav moral, at politikerne bliver ved med at vende det blinde øje til social dumping blandt vognmænd, skriver Erik Østergaard, administrerende direktør for DTL - Danske Vognmænd. 

Bragt 1. november

Læs indlægget her.

Danske Vognmænd: Filippinersag må stoppe transportsektorens hykleri
Sagen med underbetalte filippinere viser, at transportkøbere og -virksomheder er ligeglade med deres etiske retningslinjer. Det kræver ændringer, så danske vognmænd ikke betaler for den systematiske sociale dumping, skriver DTL - Danske Vognmænd.

Bragt 12. november

Læs indlægget her.

S i hård kritik af vognmænd: "I bedriver landsskadelig virksomhed"
Vognmandsorganisationen ITD kæmper for at lovliggøre ekstrem løndumping i transportbranchen. Hvordan kan Dansk Industri vende det døve øre til, spørger Ole Christensen (S).

Bragt 22. august

Læs indlægget her.

Vognmænd til politikere: Hjælp os med at nedkæmpe social dumping
Flere danske politikere støtter aktører, der ikke arbejder imod social dumping, og det undergraver reelt det danske godstransporterhverv. Det er derfor på tide, at politikerne melder sig ind i kampen for et fair transportmarked. 

Bragt 11. april

Læs indlægget her.

Ole Birk: Socialdemokratisk sabotageforsøg mod Kattegatbro
Rasmus Prehns (S) krav om tog på en ny Kattegatforbindelse er en dødsdom for projektet, skriver transportminister Ole Birk Olesen (LA).

Bragt 27. september

Læs indlægget her.

Deltag i debatten!
Glædelig jul og godt nytår fra debatredaktionen på Altinget, og tak for et godt 2018 med gang i debatten på Altinget: transport.

Vi håber, at valgåret 2019 vil byde på endnu mere god og saglig debat. Du er velkommen til at bidrage ved at sende dit indlæg til [email protected] 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Østergaard

Adm. direktør, DTL Danske Vognmænd
civiløkonom, MBA (GSB Chicago)

Ole Birk Olesen

MF (LA), medlem af Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune
journalist (DJH 1999)

Ole Christensen

Fhv. MEP (S), fhv. viceborgmester, Brovst Kommune
butiksuddannet, merkonom

0:000:00