Ny temadebat: Hvad er det første, den nye regering skal give sig i kast med på transportområdet?

Hvad er det allerførste politikerne bør kigge på, så snart en ny regering er dannet, når det kommer til transportområdet? Det spørgsmål stiller Altinget Transport en række aktører i en kommende temadebat. 

Mette Frederiksen foran Marienborg inden repræsentanter fra de politiske partier mødes til forhandlinger om en ny regering.
Mette Frederiksen foran Marienborg inden repræsentanter fra de politiske partier mødes til forhandlinger om en ny regering.Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Freja Søgaard

Folketingsvalget er afsluttet og regeringsforhandlingerne er i fuld gang. Det betyder, at der forhåbentligt heller ikke er længe til, at vi ved, hvordan Danmarks nye regering kommer til at se ud. 

Med en ny regering kommer også nye udspil, nye politiske retningslinjer og nye fokusområder, men hvad er det vigtigste i det kommende folketingsår, når det kommer til transportområdet?

Skal politikerne allerførst kigge på at forbedre den kollektive transport? Er der brug for hjælp til den grønne omstilling? Skal der et større fokus på elbiler og tilhørende ladestandere eller er det noget helt tredje, der er behov for?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024