Ny temadebat: Transportordførernes planer for det nye år

I de kommende uger giver Altinget Transport ordet til transportordførerne i en ny temadebat. Her vil ordførerne både kigge tilbage på det, der ifølge dem ikke er lykkedes i den forgange regeringsperiode og sætte mål for den nye.

Hvor skal transportpolitikken hen i 2023? Det starter Altinget Transport årets første temadebat med at spørge transportordførerne om.
Hvor skal transportpolitikken hen i 2023? Det starter Altinget Transport årets første temadebat med at spørge transportordførerne om.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Freja Søgaard

Et nyt Folketing har sat sig til rette på Christiansborg, og med nytåret er vi ikke kun gået ind i 2023 men også en ny regeringsperiode.

Derfor vil vi på Altinget Transport gerne starte med at give ordet til transportordførerne, hvor i blandt der både er gengangere og helt nye debutanter på Christiansborg.

Om temadebatter

I Altingets temadebatter deltager en række aktører, som skriver debatindlæg om aktuelle emner. Alle indlæg er alene udtryk for skribenternes holdning, og indlæg i Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Vil du bidrage til debatten? Skriv til [email protected] for at høre om mulighederne. 

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00