Anders Bondo i spidsen for nyt debatpanel

DEBATPANEL: Lærerformand Anders Bondo Christensen er én af fem debattører, der i de næste måneder vil blande sig i den uddannelsespolitiske debat. Se, hvem der ellers sidder i debatpanelet.
Anders Heissel
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

De fem nye deltagere i debatpanelet på Altinget | Uddannelse vil i de kommende måneder se sådan ud:

Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening.
Som formand for Danmarks Lærerforening er Anders Bondo Christensen en af de absolut mest magtfulde inden for uddannelsesverdenen. Han er formand for 90.000 medlemmer og er derfor en af de aktører, som Bertel Haarder ikke kan komme uden om, når der snakkes folkeskole. Blev lærer fra Skårup Seminarium i 1982 og har siden 2002 været formand for Danmarks Lærerforening.

Bo Svane Møller, formand Danmarks Vejlederforening
Nyvalgt formand for vejlederforeningen, hvis rolle er kommet klart i fokus, fordi regeringen vil have styrket vejledernes rolle i bestræbelserne for at få flere til at uddanne sig. Foreningen repræsenterer ca. 800 personer, der blandt andet arbejder inden for Ungdommens Uddannelsesvejledning, Studievalg, vejledere ved de frie grundskoler, ungdomsskoler, efterskoler, produktionsskoler og jobcentre. Bo Svane Møller, der er uddannet lærer og laborant, har en mastergrad i vejledning og har arbejdet med vejledning de sidste 8-9 år.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00