Om  
Mickael Bech
Jan Rose Skaksen

Mickael Bech bliver ny KORA-direktør

42-årige Mickael Bech indtager fra 1. oktober direktørstolen i KORA. Han forlader dermed sin stilling som leder af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi ved Syddansk Universitet.

Camilla Kamstrup

Direktørkontoret hos KORA får fra 1. oktober 42-årige Mickael Bech som ny ejermand, da han har valgt at takke ja til stillingen som direktør.

Det oplyser KORA i en pressemeddelelse. 

Han forlader dermed sin nuværende stilling som leder af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi ved Syddansk Universitet. 

Et jobskifte, som KORAs bestyrelsesformand, Nina Smith udviser begejstring for:

"Mickael Bech har en stærk forskningsfaglig profil og en betydelig ledelsesmæssig erfaring. Samtidig har han et stort netværk i den offentlige sektor, især i sundhedssektoren," siger hun og fortsætter:

"Det betyder, at han er særdeles godt klædt på til at videreføre og styrke KORAs profil og sikre, at KORA også i fremtiden er et institut, der laver analyser og forskning af høj kvalitet, som samtidig kan bruges i praksis i kommuner og regioner."

Mickael Bech ser frem til sin nye stilling, hvor han blandt andet kommer til at stå i spidsen for omkring 110 medarbejdere, der beskæftiger sig med analyser og forskning indenfor centrale velfærdsområder som sundhed, beskæftigelse og uddannelse. 

"Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for KORAs dygtige medarbejdere og fortsat markere KORAs betydning for udviklingen af det danske velfærdssystem," siger Mickael Bech og fortsætter:

"Jeg vil især prioritere, at KORA skal være et institut, der er kendt for at levere relevant og aktuel viden af høj kvalitet, som formidles til alle relevante brugere."

Han erstatter Jan Rose Skaksen, der fortsætter i en stilling som forskningschef i RockwoolFonden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mickael Bech

Professor i sundhedsledelse og -politik, Syddansk Universitet, fhv. forsknings- og analysechef, Vive
cand.oecon. (Syddansk Uni. 2000), ph.d. (Syddansk Uni. 2003)

Jan Rose Skaksen

Forskningschef, Rockwool Fondens Forskningsenhed
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1987), ph.d. (1991)

0:000:00