Om  
Ole Larsen

Danske Professionshøjskoler henter kommunikationschef til mission om kvalitetsløft

Ole Larsen skal som ny kommunikationschef kæmpe for, at professionshøjskolernes uddannelser bliver revet op på den politiske dagsorden og investeringsliste.

Danske Professionshøjskoler hyrer ny kommunikations- og pressechef til at skabe politisk fokus på at styrke kvaliteten af især lærer-, pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelserne.
Danske Professionshøjskoler hyrer ny kommunikations- og pressechef til at skabe politisk fokus på at styrke kvaliteten af især lærer-, pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelserne.Foto: Mathias Bojesen/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Det er en uomgængelig sandhed, at lærer-, pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelserne sætter barren for landets fagprofessionelle niveau og velfærd. Og det skal politikerne ikke et øjeblik være i tvivl om.

Sådan lyder ambition fra Ole Larsen, der tiltræder som ny kommunikationschef i Danske Professionshøjskoler. Det skriver interesseorganisationen.

Ole Larsen får dermed ansvaret for at dirigere kommunikationen til politikerne og derigennem sikre sig en plads øverst på prioriteringlisten. Det skal indgå i organisationens samlede strategi om at forme og forberede de seks danske professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Maskinmesterskolen København.

0:000:00