Danske Skoleelever er glad for skoleforhandlinger i Finansministeriet

SKOLE: Foreningen Danske Skoleelever er begejstret over, at finansministeren overtager skoleforhandlinger fra undervisningsministeren. Danmarks Lærerforening er helt uenig.

"Med Kristian Jensen bliver det V, der sidder for bordenden. Det er det samme parti som Anni Matthiesen, og det tror vi gør rigtig meget godt," siger Sarah Gruszow Bærentzen. 
"Med Kristian Jensen bliver det V, der sidder for bordenden. Det er det samme parti som Anni Matthiesen, og det tror vi gør rigtig meget godt," siger Sarah Gruszow Bærentzen. Foto: Pressefoto/Danske Skoleelever
Tyson W. Lyall

Forhandlingerne om folkeskolens fremtid ligger bedre i Finansministeriet end i Undervisningsministeriet.

Det mener Danske Skoleelever i alt fald, efter finansminister Kristian Jensen (V) har overtaget ansvaret for at lave en aftale om justeringer af folkeskolereformen fra 2014.

”Uanset hvilke holdninger, vi har, så skal der ske noget. Det er flere måneder siden, der kom et skoleudspil, som alle bliver påvirket af,” siger foreningens formand Sarah Gruszow Bærentzen, som ikke tror på, at det rykker med Merete Riisager (LA) ved forhandlingsbordet.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00